sälen crap! :D

shaparrens pöjkstödjarenspojkdäckarnspöjk  toscana  bra skit?!

Sälen

kan sammanfatta lite fort.. har v arit i sälen och jobbat lite granna sen kom gidlund upp en vecka och vi härjade en del, åkte lite bräda och hade det trevligt! ska upp till sälen en vecka till nu och åka lite tänkte jag det ska bli nice!
Ska försöka bli bättre på att uppdatera min blogg!

pz out

december crap :D


Gidlund visar vägen till parken! ;)




Jaha kanske det var dags att skriva nått här också! :) mycket som hänt under det gångna veckorna så sammanfattar lite hastigt.. jag och gidlund har la hunnit med en punktering och sälenåkning och röjjarfest hemma hos han en del också, det har varit trevligt.
Sen var det julafton och det var mycket trevligt träffa lite nära och kära, och på julaftonskvällen tyckte alla att jag skulle vara tome men jag vägrade så sa jag lite på skämt "jag gör det för 1000 kr" tront på fan farsan kommer med tusen spänn och ger mig så satt man där och vart tvungen att vara tomte :) men men lätt värt pengarna i alla fall!
sen var julafton över och det blev skandalscener på juldagen, behöver itne gå in på det närmare... sen har jag la åkt rätt mycket bräda i grönklitt också det har varit roligt, även fast det inte är bästa setupen men kul att få jibba lite iaf!
Sen vart det nyår nere hos bilar, det var mycket trevligt ett litet urspärande också så det satt la på sin plats inför det nya året! haha :D PZ

RSS 2.0